LivingWood bouwt alleen woningen en villa’s in houtskeletbouw. Wij zijn actief in heel Vlaanderen. De talrijke voordelen - waaronder de hoge isolatiewaardes en de lange levensduur - maken van houtskelet de bouwmethode van de toekomst. Dankzij onze decennialange expertise in dit vakgebied, de ervaren eigen vakmensen en een volledig uitgeruste schrijnwerkerij maakt u met LivingWood de juiste keuze. Laat u overtuigen door onze eigen aanpak, de technische kwaliteiten en onze talrijke realisaties van woningen en villa’s in houtskeletbouw.

Solide partner

Wanneer u samenwerkt met LivingWood, dan kiest u voor een solide partner met stevige financiële schouders. Dankzij onze sterke financiële resultaten de afgelopen jaren, mag u op beide oren slapen. Winsten worden terug in het bedrijf geïnvesteerd voor een verdere groei.

Persoonlijke opvolging

Beide zaakvoerders-vennoten Jef Vervoort en Johan Cleynen volgen elk project persoonlijk op. Zij blikken elk terug op meerdere decennia ervaring in de houtskeletbouw. In 2002 sloegen ze de handen in elkaar met de oprichting van LivingWood.

Breng een bezoek aan één van onze kijkwoningen

Kijkwoningen

Bekijk tal van bouwplannen voor uw woning

Ideeënboek

Wij komen vrijblijvend langs voor een eerste kennismaking

Maak uw afspraak