Bij LivingWood houdt u als opdrachtgever de touwtjes altijd in handen. Wij dringen u niets op. U kiest in alle vrijheid. Gaat u voor sleutel-op-de-deur of beperkt onze rol zich tot ruwbouw winddicht? Hebt u zelf al een ontwerp of moeten wij een architect aanstellen? Hoe ver wilt u gaan op vlak van energiezuinigheid? Gaat u voor een woning of een villa? Welke bouwstijl verkiest u? U bepaalt, wij leveren op alle vlakken maatwerk.

Onze commerciële aanpak sluit naadloos aan bij onze flexibiliteit op vlak van uitvoering. Wij gaan uit van onze eigen kwaliteiten en hechten veel belang aan objectieve technische kwaliteiten. U krijgt zonder mooipraterij alle objectieve informatie om weloverwogen te beslissen. Voor en tijdens het bouwproces zelf geniet u alle nodige begeleiding bij de materiaalkeuze en alle verdere formaliteiten.

Uw droomwoning of -villa in 9 stappen

  • 1 We bespreken uw wensen en verlangens en toetsen dit aan uw budget.
  • 2 Gratis en zonder verplichtingen werken we een voorontwerp uit.
  • 3 U ontvangt een vrijblijvende offerte en een aangepast lastenboek op basis van het voorontwerp.
  • 4 Bij akkoord starten we de aanvraagprocedure voor een bouwvergunning.
  • 5 U krijgt alle nodige begeleiding voor de materiaalkeuze, het opstellen van het bouwdossier en de EPB-verplichtingen.
  • 6 We stellen een heldere en transparante aannemingsovereenkomst op.
  • 7 Wij bouwen uw woning of villa in een korte aaneengesloten periode. Wij leveren uw woning sleutelklaar op in een periode van ongeveer vijf maanden, afhankelijk van de omvang van het project.
  • 8 U ontvangt de sleutels bij de oplevering.
  • 9 U mag rekenen op alle nodige nazorg en hulp bij het invullen van administratieve documenten.

Transparantie en openheid

Tijdens het voortraject leiden we u graag rond in onze schrijnwerkerij zodat u met eigen ogen ziet hoe een houtskeletbouw bij LivingWood tot leven komt. Wanneer gewenst brengen we samen een bezoek aan een werf in opbouw of nodigen we u uit in één van onze kijkwoningen. Bij elk gesprek of bezoek primeren de technische kwaliteiten. U krijgt na het vrijblijvende voorontwerp transparante all-in prijzen, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Alles onder onze verantwoordelijkheid

Voor een optimale kwaliteitscontrole en flexibiliteit staan onze eigen ervaren vakmensen in voor de funderingswerken, de houtskeletbouw, de dakwerken, gyprocwerken en alle schrijnwerken. Alle voorbereidingen gebeuren bovendien in onze eigen schrijnwerkerij. Voor de technieken en de verdere afwerking (chape, vloeren, keuken, badkamer,…) doen wij beroep op onze vaste partners. Doorheen het volledige traject blijven wij uw enige aanspreekpunt. Alles gebeurt onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid.

Vertrouwen en kwaliteit

Wij blikken terug op meer dan 1500 succesvolle bouwprojecten de afgelopen jaren. Dit lukt alleen met een aanpak waar vertrouwen en kwaliteit staan.

Breng een bezoek aan één van onze kijkwoningen

Kijkwoningen

Bekijk tal van bouwplannen voor uw woning

Ideeënboek

Wij komen vrijblijvend langs voor een eerste kennismaking

Maak uw afspraak