Hout Habitat Bruin

Houtliefhebbers: het is weer zover! Van 20 tot 23 november strijkt de gezelligste beurs van ’t land neer in Antwerp Expo: de Hout & Habitat beurs. Want hout, het authentieke, natuurlijke materiaal bij uitstek, verdient een eigen jaarlijkse beurs.

Hart voor hout

Heeft u plannen om met hout te bouwen of renoveren? Zoekt u de juiste oplossing voor uw houtprobleem? Of bent u gewoonweg fan van hout? Wat de reden ook mag zijn: vervelen doet u niet op Hout & Habitat 2014. Vier dagen lang kunt u zich onderdompelen in de wondere wereld van hout. Waar exposanten met een passie voor hout u met woord en daad bijstaan. Hout & Habitat: voor iedereen met een hart voor hout!

Van houtadvies tot infosessies

Wat mag u verwachten op de beurs? U ontdekt er alles over hout: van houtmassief- en houtskeletbouw tot constructiehout. Zowel binnen- als buitentoepassingen uit houtmaterialen zijn te bezichtigen én te betasten. Daarnaast mag u zich verwachten aan gratis en professioneel houtadvies. Op iedere stand en van alle exposanten aanwezig. En dit jaar organiseert Belgian Woodforum, het Belgische houtinformatiecentrum, 4 niet te missen infosessies:

  • Waarom kiezen voor een terras in hout - zaterdag 11u
  • Houten gevelbekleding: mooi en tijdloos - zaterdag 14u
  • De vele voordelen van houten buitenschrijnwerk - zondag 11u
  • Houten vloeren passen overal in uw woning - zondag 14u

Wie wint de derde ‘Houten Kop’?

Ook dit jaar reikt Hout & Habitat een award uit aan een houtprofessional die zich het voorbije jaar liet opmerken. Met een innovatief product, een vernieuwende techniek, een originele toepassing of een inspirerende houtrealisatie. De award wordt op de tweede dag uitgereikt.

Meer weten over Hout & Habitat 2014? Surf dan snel naar de website van Hout & Habitat voor de praktische details.

Net zoals in 2013 is LivingWood, uw specialist in houtskeletbouw, dit jaar weer van de partij. Van 20 tot 23 november vindt u onze stand op Hout & Habitat 2014. Tot dan!