Img 1490

Eén firma die alles voor u regelt, een totaalprijs die reeds voor de eerste spadesteek vastligt en een korte, aaneengesloten bouwtermijn van slechts enkele maanden. Wat wenst u nog meer? Dat is de sleutel-op-de-deurformule kort uitgelegd. Via deze innovatieve en immens populaire nieuwbouwformule werkt het bouwbedrijf in kwestie met vaste leveranciers, neemt het de lastige administratieve taken van u over en begeleidt het u bij uw materiaalkeuze. Waarbij u de touwtjes steeds in handen houdt.

Van voorbereiding tot oplevering

Het principe ‘sleutel-op-de-deur bouwen’ is de laatste jaren een regelrechte succesformule. De reden van deze recente opleving? U, de opdrachtgever, wordt bij het realiseren van uw energiezuinige nieuwbouw van A tot Z ondersteund. Eén enkel bouwbedrijf klaart de klus voor u. Gedaan met de administratieve rompslomp en een enorme verantwoordelijkheid die u van uw nachtrust houdt. Bij de sleutel-op-de-deurformule is er één aanspreekpunt: de bouwfirma in kwestie. Zij coördineren uw bouwproject, begeleiden u bij uw materiaalkeuze en het opstellen van het bouwdossier, én nemen de volledige verantwoordelijkheid op zich. Noem het gerust een totaalconcept naar uw wens.

Vrij, transparant en open bouwen

Dankzij de vooruitstrevende sleutel-op-de-deurformule bouwt u in één adem én bespaart u tijd. Het bouwbedrijf neemt niet alleen het beheer van uw bouwproject over, uw nieuwbouw is ook nog eens in no-time sleutelklaar. Afhankelijk van de omvang van het project, draait u de sleutel van uw nieuwe, lage energiewoning om na slechts enkele maanden. Een korte, aaneengesloten periode waarin u zonder zorgen geniet van een professionele samenwerking. Bouw zonder stress en laat alles over aan één enkele bouwfirma. Behalve keuzes maken. Dat doet u nog steeds. In alle vrijheid én op basis van vakkundig advies.

Het LivingWood 9 stappenplan

Klaar om uw droom te verwezenlijken met het sleutel-op-de-deurprincipe? Dan kunt u zeker en vast terecht bij LivingWood. Wij werken volgens een duidelijk en eenvoudig stappenplan voor uw droomwoning of -villa. In slechts 9 stappen luisteren we naar uw wensen, toetsen dit aan uw budget, werken we een gratis voorontwerp uit en ontvangt u een vrijblijvende offerte met lastenboek. Uw nieuwe woonst is in geen tijd instapklaar. Alle aanvraagprocedures worden door LivingWood geregeld en ook voor de nodige begeleiding bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende kennismaking? Maak snel een afspraak en werp ondertussen gerust een blik op onze kijkwoningen. LivingWood: uw specialist in houtskeletbouw!