Hoe vind ik de juiste aannemer?

Zit jij op bouwplannen te broeden? Cruciaal om het bouwproces vlot te laten verlopen, is de keuze van de juiste aannemer. Probeer doorheen alle informatie die op je afkomt de essentie te blijven zien, en hak knopen door op basis van wat jíj belangrijk vindt.

Welke bouwmethode?

Als beginnende bouwer heb je vast al gehoord van de EPB-regelgeving. EPB staat voor 'EnergiePrestatie en Binnenklimaat'. De regelgeving omvat een hele reeks eisen omtrent thermische isolatie en hernieuwbare energie: allemaal stapjes die je kan nemen om jouw droomhuis duurzaam te maken.

Houtskeletbouw is een energiezuinige methode waarmee je een heel eind op weg bent om je woning bijna-energieneutraal te maken. Bij Livingwood werken we EPB-ready, mogelijk zelfs richting een totaalconcept met warmtepomp en zonnepanelen.

Bekijk referenties

Uiteraard ga je bij de keuze van je aannemer niet over een nacht ijs. Je wil graag weten wat die zoal gerealiseerd heeft, en of zijn aanpak wel bij jou past. Wij werken graag in alle transparantie. Online kun je reeds tal van realisaties bekijken, maar misschien bezoek je nog liever een kijkwoning. Zo kunnen we vrijblijvend kennismaken, en krijg je een eerste idee over houtskeletbouw.

Meer dan 1500 projecten dragen reeds onze stempel. Geen enkele nieuwbouw is gelijk, dus in de jaren verzamelden we een ton ideeën. Sinds kort zijn ze verzameld in een ideeënboek, waarin je vast en zeker inspiratie kan opdoen.

Financieel gezond

Verschillende bouwwebsites adviseren je grondig na te gaan of een aannemer sociale of fiscale schulden heeft. Ook op dit vlak geldt ons principe van transparantie. Dankzij onze sterke financiële resultaten van de afgelopen jaren, mag je Livingwood een solide partner noemen. Voor een verdere groei investeren we onze winsten opnieuw in het bedrijf.

Persoonlijke aanpak

Onze twee zaakvoerders sloegen in 2002 de handen in elkaar, maar boogden toen reeds op jarenlange ervaring in houtskeletbouw. Hun ‘no nonsens’ aanpak leeft in de hele firma. Bovendien staan ze erop elk bouwproject persoonlijk op te volgen.

Ben je geïnteresseerd in een eerste kennismaking? Contacteer ons.

Breng een bezoek aan één van onze kijkwoningen

Kijkwoningen

Bekijk tal van bouwplannen voor uw woning

Ideeënboek

Wij komen vrijblijvend langs voor een eerste kennismaking

Maak uw afspraak