Logo Batibouw Big

Daar is Batibouw! De jaarlijkse hoogmis voor bouwliefhebbers strijkt dit jaar opnieuw neer in Brussels Expo. Nog tot en met 8 maart zet de grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector zijn deuren open voor iedereen. Bouwplannen? Tijd voor een grondige renovatie? Of blijft u gewoon graag op de hoogte van de laatste nieuwe bouwtrends anno 2015? Rep u dan naar Batibouw en krijg de bouwmicrobe te pakken!

Allen in de rij voor energiezuinig

In 2015 is de trend definitief gezet: we bouwen energiezuinig. Hoe? Door te durven kijken naar kwalitatieve, energiezuinige manieren van bouwen. De voordelen van energiezuinig wonen zijn legio: u bespaart niet enkel op uw energiefactuur, maar geniet ook van een hoger wooncomfort. De nieuwbouwwoning in 2015 is er een die maximaal isoleert én beroep doet op duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen. En vergeet niet, energiezuinige woningen zijn meer waard op de verkoop- en verhuurmarkt!

Hoezo geboren met een baksteen in de maag?

Meer en meer grijpt de Vlaming – zogezegd geboren met een baksteen in de maag – naar ecologisch verantwoord bouwmateriaal zoals hout. Slim, want deze snelgroeiende bouwmethode leunt perfect aan bij de nieuwe manier van wonen. Ecologisch verantwoord, voor elke bouwstijl én uitstekende isolerende prestaties.

Kostenoptimaal bouwen

Dit jaar zet Batibouw resoluut in op kostenoptimaal bouwen. Energiezuinig bouwen is denken op lange termijn. Hoeveel wil ik isoleren? Hoe haal ik het meeste uit mijn budget? De beste oplossing op deze en andere vragen ligt bij een kosten-batenanalyse. Dankzij deze analyse kiest u de juiste combinatie van isolatie, luchtdichtheid, ventilatie en verwarming. Voor een afweging gebaseerd op gezond verstand!

Batibouw 2015 loopt nog tot en met zondag 8 maart. En LivingWood, uw specialist in houtskeletbouw, is er ook bij! U vindt ons bij stand 8-100. Tot dan!