Isolatie

‘België haalt de Europese klimaatdoelstellingen niet’, het was onlangs weer eens een triest hoofdpunt. Belangrijk om weten: het gaat hier om broeikasgassen uitgestoten door kleinere bedrijven, de transportsector en gebouwen, de grote industrie wordt niet meegerekend. Met de keuze voor een duurzame, energiezuinige woning in houtskelet draag jij écht je steentje bij.

LivingWood bouwt echt duurzaam

  • Hout is een zeer milieuvriendelijk bouwmateriaal. Het is de enige grondstof die vanzelf groeit. Daardoor worden bij een bouw in houtskelet vanzelf minder broeikassen uitgestoten.
  • Met bredere balken voor het dragende hout in het skelet, en een kortere spatie tussen de verticale houten balken, gaan we extra stevigheid.
  • Een superisolerende woning bouwen met aanvaardbare muurdiktes gaat het best met houtskeletbouw. Je woning wordt er bovendien niet alleen energiezuiniger door, je wint ook aan beschikbare binnenruimte.

LivingWood focust op energiezuinigheid

  • We passen bouwmethodes toe met het oog op isolatie en een maximale luchtdichtheid.
  • De verwachte energieprestaties van je woning leiden naar een keuze voor een verwarmingssysteem. Voor welke verwarming van morgen je ook wil gaan, wij begeleiden je optimaal bij je keuze.

Met de blik op duurzaamheid en energiezuinig wonen, denkt LivingWood aan de toekomst van deze en volgende generaties. Overtuigd? Maak een afspraak en wij bespreken geheel vrijblijvend hoe we jouw droomwoning kunnen realiseren.